GERİEN

Ambalaj Ay Yıldızları Uludağ İçecek’e Geldi!

Haberler

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu İlk Ödülünü Aldı

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin düzenlediği Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Gümüş ödüle layık görüldü. Sade ve ilgi çekici tasarımı ile kendini rakiplerinden ayıran Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, ilk ödülünü Uludağ Premium hanesine ekledi.

Bu sene 7.’si düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın 23 Eylül’de gerçekleşen ödül töreninde Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu ilk ambalaj ödülünü hanesine eklemiş oldu. 11 farklı kategoride, 199 ambalajın yarıştığı Ambalaj Ay Yıldızları’nda sadece 64 ambalaj ödüle layık görüldü. Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu İçecek kategorisinde, 22 rakip arasından Gümüş ödüle layık görüldü. Uludağ Premium ailesi ile özdeşleşen kobalt mavi rengi etiketine taşıyan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu’nun, zarif şişesi, tüketici ile buluştuğu ilk günden beri takdir gördü. Su dünyasının kendinden yapışkanlı ilk ve tek etiketi, sadeliği ön planda tutan şişe tasarımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin düzenlediği, yerli ve yabancı sektörlerden ambalaj üreticileri, marka sahipleri ve tasarımcıların, piyasadaki ambalajları ile katıldığı Ambalaj Ay Yıldızı Yarışması bu sene 7. kez sektördeki önemli isimleri bir araya getirdi. Özel şişesi ile Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu’nun da ödül aldığı yarışma, WPO-World Packaging Organization (Dünya Ambalaj Örgütü) ve APF-Asian Packaging Federation (Asya Ambalaj Federasyonu) tarafından akredite edildiği için; uluslararası arenada yetkinliğe ve geçerliliğe sahip Türkiye’deki tek ambalaj yarışması olarak görülüyor.