GERİEN

BBDSO ile MFÖ Aynı Sahnede

Haberler

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, 57. Uluslararası Bursa Festivali’nde efsanevi grup MFÖ ile aynı sahneyi paylaşıyor. MFÖ’nün unutulmaz eserlerinin senfonik aranjesini Bursalı müzikseverler ile buluşturuyor.

Uludağ Premium’un sponsorluğunda Bursa Filarmoni Derneği’nin desteklediği ve klasik müziği daha geniş kitlelere ulaştıran Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), 20 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye’nin pop müzik tarihine damga vuran MFÖ ile aynı sahneyi paylaşacak. 1970’li yıllardan bu yana sayısız söz ve besteye imza atan MFÖ; 57. Uluslararası Bursa Festivali’nin açılış konseri için BBDSO ile birlikte Bursalı müzikseverlerin karşısına çıkacak. MFÖ’nün sevilen eserlerinin senfonik aranjelerinin çalınacağı konseri, BBDSO Şefi Dağhan Doğu ile ünlü aranjör Turhan Yükseler yönetecek.

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından 57. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında 20 Haziran Çarşamba saat 21.15’te Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda düzenlenecek konserin biletleri www.biletinial.com adresinden satın alınabiliyor.