GERİEN

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu Şimdi de Özel Tasarım Pet Şişelerde

Haberler

Uludağ’ın kalbinden gelen ferahlığı tüketicilerle buluşturan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, yeni özel tasarım pet şişeleriyle otel, restoran ve kafelerde yumuşak içimli ve şık bir alternatif olmaya devam ediyor.

Yumuşak içimiyle benzersiz bir lezzet sunan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, yepyeni pet şişe ambalajı ile tarzına düşkün tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Uludağ’dan esinlenerek tasarlanan ve içecek sektöründe bir ilk olan özel cam şişe görünümündeki pet şişesiyle Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, sadelik ve şıklığı bir araya getiriyor. Uludağ’ın kalbinden doğal bir serüvenle yeryüzüne çıkan ve Uludağ İçecek kalitesiyle şişelenen Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, 400 ml ve 1 litrelik iki farklı boyutla otel, restoran ve kafelerde tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu Hakkında

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu’nun Uludağ’da 1800 metre irtifada bulunan kaynağından Yenice Dolum Tesisine kadar olan bütün yolculuğu dağın kalbinde gerçekleşiyor. Piyasadaki en yumuşak içimli sulardan birisi olan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, 7,02 pH değeri ve Uludağ’ın kalbinden getirdiği ferahlığıyla tüketicilere yumuşak içimli bir alternatif sunuyor. Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu doğallığından hiç ödün vermeden kaynak suyu ile çalkalanmış tek kullanımlık şişelere el değmeden dolduruluyor.