GERİEN

Tülin Şahin Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu için Kamera Karşısında

Haberler

“Adı da tadı da Uludağ!” sloganı ile yeni, şık ve tok pet şişesiyle tüketicilerle buluşan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu’nun reklam çekimleri tamamlandı. Doğal güzelliğiyle tanınan ve geçtiğimiz yıl Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyleri’nin de yüzü olan ünlü top model Tülin Şahin, bu kez Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu için kamera karşısına geçti.

Türkiye’nin 2.0 sertlik derecesiyle en yumuşak içimli sularından olan ve benzersiz bir lezzet sunan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, Uludağ’dan esinlenerek tasarlanan şık ve tok görünümlü yeni pet şişesiyle tüketicilere sunuldu.

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu’nun “Adı da tadı da Uludağ!” sloganıyla hazırlanan yeni reklam filmlerinde ünlü top model Tülin Şahin yer aldı. Farklı versiyonları hazırlanan beş reklam filminde Tülin Şahin; şık bir restoranda, bahçede ve akaryakıt istasyonunda en doğal haliyle Uludağ Premium Kaynak Suyu’nun yumuşak içiminden ve yeni ambalajından bahsediyor. Tülin Şahin, geçtiğimiz yıl da Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey reklamlarında oynamış, tüketicilerden büyük beğeni toplamıştı.