GERİEN

Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey Serisi artık raflarda!

Haberler

Uludağ İçecek ailesi olarak, güçlü markamız Uludağ Premium’un yeni ürünü Uludağ Premium Doğal Zengin Mineralli Cilt Bakım Spreyi’nin lansmanını Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’da 14 Haziran tarihinde gerçekleştirdik.

Lansmanda Türkiye’de bir ilk olan Cilt Bakım Sprey serisi 3 farklı çeşit ile tanıtıldı. Sade, E vitaminli ve güneş koruyuculu çeşitleriyle yeni ürünümüz cildine, sağlığına dikkat eden stil sahibi kadınların karşısına çıktı. Benzerlerine yalnızca yabancı pazarlarda rastlanan Cilt Bakım Sprey serisi; cildi nemlendiren, canlandıran ve ferahlatan doğal maden sulu formülüyle Türk pazarında öncü bir rol üstlendi.

Uludağ Premium’un yeni ürün tanıtımına birçok basın mensubu ile birlikte bloggerlar da katıldılar. Boğaz kenarında güzel bir havada quartet eşliğinde başlayan basın toplantısı; Uludağ İçecek CEO’su Mete ÖZ, Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Murat ZENGİN, ünlü manken Tülin ŞAHİN ve dermatolog Yasemin AMATO’nun konuşmalarıyla devam etti. Ürün tanıtımlarının da yapıldığı toplantının ilerleyen saatlerinde davetliler ürünleri deneyerek bu heyecanımıza ortak oldular.