GERİEN

Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey Serisi İçin Tülin Şahin Kamera Karşısında!

Haberler

Güzellik ve bakım reçetelerinin vazgeçilmez parçası olan doğal maden suyunu, 3 farklı formülle raflara taşıyan Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisinin reklam filmi için doğal güzelliğiyle tanınan ünlü top model Tülin Şahin kamera karşısına geçti.

Yüzyıllardır güzellik ritüellerinin vazgeçilmez bir parçası olan doğal maden suyu, Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi ile cildin ihyitaçlarını hem doğal hem de pratik bir şekilde karşılıyor. Sade, E Vitaminli ve Güneş Koruyuculu çeşitleri bulunan serinin tanıtımı için çekilen reklam filmlerinde ise serinin marka elçisi olan ve her daim doğal güzelliği ile tanınan ünlü top model Tülin Şahin yer alıyor.

Çekimleri Uludağ Alaçam Şelalesi'nde ve İstanbul’da reklam stüdyosunda gerçekleştirilen reklam filminde Tülin Şahin’in günlük hayatından kesitler yer alıyor. Şahin cildini canlandırmak için yüzüne Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi'ni sıktığı anda kendini aynı zamanda ürünün de kaynağı olan Uludağ'da, doğal bir su kaynağının yanında buluyor. Filmde ürünün doğallığı ve ferahlatıcı etkisi ön plana çıkıyor.

60 kişilik kalabalık ekip eşliğinde Burak Kolcu'nun yönetmenliğinde hazırlanan ve 2 günde tamamlanan 6 farklı reklam filminin çekimlerinde Alexa Mini kamera ve Black Magic Micro'nun yanı sıra drone da kullanıldı. Çalışma 29 saniyelik 2 ana film ve 12 saniyelik 4 kısa fonksiyon filmi ile 26 Temmuz tarihinden itibaren ekranlara gelecek.

REKLAMVEREN Uludağ İçecek
REKLAMVEREN YETKİLİSİ Murat Zengin, Utku Erdem, Ceylin Erbak Aytekin, Irmak Kaftan
REKLAM AJANSI Güzel Sanatlar Reklam Ajansı
YARATICI YÖNETMEN Tolga Suna
REKLAM YAZARI Onur Sekendur, Oğuzhan Polat
SANAT YÖNETMENİ Kemal Hayit, Mertcan Karpınar
AJANS PRODÜKTÖRLERİ Neslihan Ateş, İpek Savaş
STRATEJİK PLANLAMA Ceyda Kılınç, Ozan Karaman
GRAFİKER Elçin Zor
MÜŞTERİ GRUBU Ceren Su Olgaç, Beste Evcimen
YAPIM ŞİRKETİ Dinamo İstanbul
PRODÜKTÖR Arda Şengel – Simten Tolun – Enis Özkul
YÖNETMEN Burak Kolcu
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ (D.O.P) Burak Turan
MEDYA PLANLAMA Time Medya Satın Alma Ajansı
MECRA TVC, Dergi, Dijital, Outdoor
PR AJANSI Sobraz İletişim