GERİEN

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu Yeni Yıl Ruhunu Şişelerine Taşıyor

Haberler

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, yılbaşı sofralarına özel tasarlanan etiketleriyle yeni cam şişelerine renk katıyor; kafe, restoran ve otellerde tarzına düşkün tüketicilere eşsiz bir ferahlık sunmaya devam ediyor.

Uludağ’ın kalbinden gelen benzersiz lezzetiyle eşsiz bir ferahlık sunan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, yılbaşı temasıyla hazırlanan yeni cam şişeleriyle zarif yılbaşı sofralarına renk katıyor. Geçtiğimiz aylarda yenilenen cam şişesinde yeni yıl ruhunu taşıyan iki farklı etiket tasarımını tüketicilerle buluşturan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, Uludağ İçecek kalitesiyle şişeleniyor; seçkin kafe, restoran ve otellerde 750 ml’lik ambalajıyla satışa sunuluyor.

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu Hakkında

Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu’nun Uludağ’da 1800 metre irtifada bulunan kaynağından Yenice Dolum Tesisine kadar olan bütün yolculuğu dağın kalbinde gerçekleşiyor. Piyasadaki en yumuşak içimli sulardan birisi olan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu, 7,18 pH değeri ve 2,0 yumuşaklık derecesiyle tüketicilere yumuşak içimli bir alternatif sunuyor.