GERİEN

Uludağ Premium Doğal Maden Suyu’na Yurtdışındaki Uzmanlardan Ödül!

Haberler

Uludağ Premium, uluslararası arenada da uzmanlardan tam not aldı. Tüketicilerin tercihi Uludağ Premium Doğal Maden Suyu, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Su Tadım Yarışması'nda doğal maden suyu kategorisinde gümüş ödülü kazandı.

Çin'in Guangzhou şehrinde düzenlenen WaterExpo kapsamında finewaters.com ve The Fine Water Society işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Su Tadım Yarışması'nda dünyanın dört bir yanından su ve maden suyu üreticileri farklı kategorilerde yarıştı. Uludağ Premium Doğal Maden Suyu, dünyaca ünlü su tadım uzmanlarından tam not aldı ve "Doğal Maden Suyu" kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. "Tarzını Yaşa" sloganı ve benzersiz tasarımıyla tüketicilerin favorisi olan Uludağ Premium Doğal Maden Suyu, böylece lezzeti ile yarattığı farkı da bir kez daha ortaya koydu.

2009 yılında tüketicilerin beğenisine sunulan Uludağ Premium Doğal Maden Suyu'nun kobalt mavi şişesi dünyaca ünlü Türk markası Dice Kayek tarafından Osmanlı cam sanatı ve Fransız Baccarat vintage karaflarından esinlenerek tasarlanmıştı. 2010 yılında TSE tarafından Altın Ambalaj Ödülü'ne layık görülen Uludağ Premium şişeleri, 2012 yılında Dünya Ambalaj Örgütü'nün düzenlediği Worldstar Awards yarışmasında da Tasarım Ödülü almaya hak kazanmıştı.