GERİEN

Mevsim Geçişleri İçin Cildinize İdeal Koruma Uludağ Premium Yüz Spreyi E Vitaminli

Haberler

İçeriğindeki E vitamininden aldığı destekle cildi yenileyen Uludağ Premium Yüz Spreyi E Vitaminli, aynı zamanda cildi nemlendirerek sonbaharın ve kışın yıpratıcı etkisine karşı cilde güç kazandırıyor.

Cildin esnekliğini yitirmesine, kuruluk ve çatlamaya sebep olan mevsim değişiklikleri, sağlıklı bir cildin en büyük düşmanlarından. Yaz boyunca zararlı UV ışınlarına maruz kalan, yıpranan ve savunma mekanizması zayıflayan cildin kaybettiği nemi yerine koyabilmesi için doğru cilt bakım ürünleriyle desteklenmesi büyük önem taşıyor. Uludağ Premium Yüz Spreyi E Vitaminli cildi derinlemesine nemlendirerek canlı bir görünüm kazandırıyor; sonbahar ve kışın rüzgarlı ve soğuk havasının da etkisiyle yıpranacak olan cilde dışarıdan destek oluyor. İçeriğindeki E vitaminiyle hücrelerini yeniliyor, hızlı ve pratik bir bakım sağlıyor.

Farklı ihtiyaçlara yönelik üç ürün

Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyleri farklı ihtiyaç ve beklentilere 100 ve 150 ml’lik ambalajlarında sunulan üç ürünüyle cevap veriyor. İçeriğinde sadece doğal maden suyu bulunan Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi Sade; cildi nemlendiriyor, yumuşatıyor ve parlaklık kazandırıyor. Ürün aynı zamanda serinlik ve ferahlama hissi veriyor ve cildin nefes almasını sağlıyor. Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi E Vitaminli; içeriğindeki E vitamininin antioksidan etkisiyle hücrelerin yenilenmesine, cildin canlanmasına ve nemlenmesine yardımcı oluyor. Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Sprey ise 30 SPF içeriği ile tüm vücut için güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu görevini üstleniyor.