GERİEN
Haberler

Uludağ Premium Doğal Maden Suyu “Tarzını Yaşa”yan İnsanların Tutkularını Yeni Kampanyasına Taşıdı

“Tarzını Yaşa” sloganı ile tasarım tutkunu ve tarz sahibi insanlara seslenen Uludağ Premium Doğal Maden Suyu, koleksiyonerliği yeni kampanyasının merkezine taşıdı. Masalsı bir atmosferde hayat bulan kampanya, 3 farklı konseptle dergi ve dijital mecralarda tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Haberler

Türkiye’nin ilk “hafif içimli maden suyu” Uludağ Premium, Dice Kayek imzalı şişe tasarımıyla tüketicisiyle buluştuğu ilk günden bu yana aynı zamanda dikkat çekici kampanyalarıyla da adından sıkça bahsettiriyor. Tasarım tutkunu ve tarz sahibi insanların tutkularından biri olan koleksiyonerliği kampanyanın merkezine taşıyan yeni Uludağ Premium Doğal Maden Suyu ilanları, masalsı bir dünyada geçiyor. Basılı ve dijital mecralarda tüketicinin karşısına çıkacak kampanyada özel tasarım Uludağ Premium Doğal Maden Suyu şişeleri, sahilde deniz kabuklarının, mağarada değerli taşların, ormanda ise özel mantarların yerinde karşımıza çıkıyor.

Kampanyanın Temmuz ayında yapılan çekimlerinin yönetimini Fotoğrafçı Candaş Arın üstlenirken styling’ler ise Melis Ağazat tarafından gerçekleştirildi. Belgrad Ormanı ve Kilyos olmak üzere iki farklı mekanda gerçekleşen kampanyanın çekimleri 1 gün sürdü. Eylül ayında tüketicileri ile buluşacak kampanya, basılı ve dijital mecralarda yer alacak.